Juli Giner "The Rock" (Twitter)
Juli Giner "The Rock" (Twitter)
Boxa

Barcelona tornarà a acollir un campionat d'Europa de boxa amb la defensa per al títol de Juli Giner

Després de molts anys sense poder gaudir d'un campionat d'aquest nivell, els aficionats catalans tindran l'ocasió de viure un europeu de prop amb la defensa del seu títol de Juli Giner

Actualitzat

Barcelona tornarà a acollir un campionat d'Europa de boxa. El català Juli Giner "The Rock", de 32 anys i amb un rècord de 18 victòries (8 per KO), 1 nul i 1 derrota, farà la primera defensa oficial del seu títol de campió d'Europa del pes superploma davant del francès Guillem Frenois, també de 32 anys i amb un registre de 39 victòries (8 per KO) i només una derrota, precisament en el seu intent anterior de proclamar-se campió europeu de la categoria.

El combat està previst que es disputi l'1 d'abril al Pavelló Olímpic de la Vall d'Hebron, tot i que els organitzadors no descarten canvis si troben una instal·lació més cèntrica i amb més capacitat de públic. La cita és molt important per a la carrera de Giner. El boxejador és el segon del rànquing del Consell Mundial de Boxa, quart del de l'Associació Mundial i cinquè del de la Federació Internacional. Una victòria el deixaria a les portes de ser proclamat aspirant oficial per disputar el títol de Campió del Món.

Els promotors estan preparant una vetllada de luxe que tindria aquest Campionat d'Europa com a colofó. La previsió és organitzar tres combats professionals més amb la presència ja confirmada dels barcelonins Javier García Roche i Sandor Martin, i la més que possible participació del boxejador de l'Hospitalet de Llobregat Isaac "Chaca" Real.

L'últim campionat europeu de Boxa que va acollir Barcelona va ser el 16 de desembre del 1977, quan el natural d'El Pedernoso (Conca), però resident a Catalunya des dels 12 anys, Manuel Massó va perdre el títol ploma davant del lleonès Roberto Castañón.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut