Barça: Victòria, liderat i ensurt contra el Sevilla (4-2)

Ter Stegen atura el Sevilla. El porter alemany avorta tots els intents de remuntada de l'equip de Pablo Machín

Artur PegueraActualitzat

Poques vegades una victòria contra el líder ha estat tan dolorosa. El Barça ha recuperat la primera posició de la taula, sí, però ha perdut el seu far per les pròximes tres setmanes. Leo Messi s'ha lesionat poc després d'anotar el 2-0 en el marcador que havia obert Luis Suárez. Només s'havia jugat un quart d'hora de partit, i el Camp Nou ha emmudit veient com l'argentí ha abandonat el terreny de joc per culpa d'una fractura al radi del braç dret, una fractura que l'obligarà a perdre's el clàssic davant el Reial Madrid de la pròxima setmana.

L'absència de Messi ha ressuscitat les esperances de remuntada del Sevilla. Dembélé no intimida tant com Lionel, i els andalusos han tingut alguna opció d'anar al descans amb un marcador més optimista per als seus interessos.

Aquesta empenta sevillana, constant i ineficaç, ha continuat durant la segona part. En el minut 60 hi ha hagut una jugada clau: Ter Stegen, en una doble intervenció que valia mig partit, ha evitat el gol del "Mudo" Vázquez. Del possible 2-1 s'ha passat a la sentència, ja que, en la següent jugada, el porter Vaclik ha fet un penal sobre Luis Suárez.

El mateix davanter uruguaià ha fet pujat el 3-0, i això ha tranquil·litzat els aficionats del Camp Nou. Encara quedava més de mitja hora per davant, un temps que el Sevilla ha aprofitat per marcar el 3-1 en una afortunada rematada de Sarabia que Lenglet ha desviat amb el cap. A les acaballes, Ter Stegen ha protagonitzat una altra doble aturada i s'ha convertit, així, en el principal artífex de la victòria blaugrana. Ha passat just abans que Rakitic rubriqués el matx amb el 4-1, un resultat que semblava definitiu fins que Muriel, ja en temps afegit, ha fet el 4-2.