Tarragona

Ballesteros acusa els Mossos d'actuar "tard, malament i de forma desproporcionada" a Llagostera

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, enviarà una carta al conseller d'Interior, Ramon Espadaler, perquè li doni les explicacions pertinents

RedaccióActualitzat

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, exigirà responsabilitats al conseller d'Interior per l'actuació, segons diu, lamentable dels Mossos en el partit que el Nàstic va jugar a Llagostera. Josep Fèlix Ballesteros diu que els incidents van acabar amb una quinzena d'aficionats tarragonins ferits.

Ballesteros ha apuntat directament als comandaments dels Mossos com a responsables d'actuar "tard, malament i de forma desproporcionada" a Llagostera, i critica l'actitud de provocació d'alguns aficionats llagosterencs. L'alcalde diu que els antiavalots, en lloc d'actuar de manera preventiva, ho van fer "amb violència gratuïta" quan els seguidors d'un i altre equip ja s'agredien. Per la seva banda, fonts policials diuen que "els Mossos van intervenir en veure que els ànims s'encenien i la situació podra degenerar en aldarulls." Neguen que hi hagués càrrega i diuen haver fet servir la mínima força imprescindible.

Aquest dimecres enviarà una carta al conseller d'Interior, Ramon Espadaler, perquè li doni les explicacions pertinents.

Ballesteros diu que l'Ajuntament està recopilant imatges que demostren els fets denunciats.

Resposta des de Llagostera

"El que és trist és que allò que podia ser una festa, acabés d'aquesta manera"

L'alcalde de Llagostera defensa l'actuació dels mossos i respon a Ballesteros que "no s'ha adonat de qui provocava".

Fermí Santamaria, ha defensat l'actuació dels Mossos d'Esquadra després del partit en què l'equip local va vèncer al Nàstic i va pujar a Segona A. Santamaria ha respost a l'alcalde de Tarragona, que no s'ha adonat "qui provocava a qui", perquè precisament un grup d'aficionats del Nàstic va llançar pedres i ampolles a la gespa mentre els llagosterencs celebraven la victòria. Santamaria, que ha enviat una carta als mossos felicitant-los per haver actuat a temps, lamenta que ara l'alcalde de Tarragona critiqui que els antiavalots anessin a deshora. "El que és trist és que allò que podia ser una festa, acabés d'aquesta manera", ha dit Santamaria.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut