L'afició de l'Olímpic ha vibrat amb els gols del Barça (EFE)
L'afició de l'Olímpic ha vibrat amb els gols del Barça (EFE)
Barça

Assistència de Champions a l'Olímpic: més que en el clàssic de la Lliga

L'Estadi ha registrat l'entrada més alta de la temporada, amb 50.301 espectadors a les graderies

Redacció Esport3Actualitzat

Nit de Champions, nit de rècord de públic a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Ha registrat més assistència, fins i tot, que el dia del Barça-Madrid de la Lliga. A les graderies del coliseu blaugrana, hi ha hagut 50.301 espectadors amb motiu de la visita del Nàpols.

Aquesta xifra supera els 50.112 del clàssic de l'octubre passat. I a Europa, aquesta temporada, la xifra més alta de públic va ser coincidint amb el Barça-Porto, amb 43.533 persones. En canvi, el dia que menys aficionats van acudir a l'Olímpic de Montjuïc va ser en el partit de Lliga contra l'Almeria, un dimecres d'hivern i just abans de les vacances de Nadal: 30.471.

D'aficionats del Nàpols, n'hi havia 2.600 amb entrada. Molts han accedit a l'estadi fora de la zona reservada per als aficionats visitants. Malgrat tot, no s'ha viscut, ni de lluny, un episodi com el dia de l'Eintracht de Frankfurt. De fet, a les graderies, hi havia una àmplia majoria de culers, com ha quedat evident en la xiulada inicial a l'himne de la Champions.

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut