Ángel María Villar, durant l'assemblea general de la RFEF a Las Rozas (EFE)
Futbol

Ángel María Villar confirma que es presentarà a la reelecció com a president de la Federació Espanyola de Futbol

El màxim dirigent de la RFEF, que fa 28 anys que està en el càrrec, tornarà a presentar-se a unes eleccions que es faran en l'últim quatrimestre del 2016, segons ha aprovat l'assemblea general que s'ha fet a Las Rozas

Actualitzat

Ángel María Villar ha confirmat aquest dimarts que es presentarà a la reelecció com a president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, un càrrec que ocupa des de fa 28 anys. Villar ha fet aquest anunci durant l'assemblea general de l'organisme que s'ha fet a Las Rozas i a la qual ha assistit el president del Barça, Josep Maria Bartomeu.

Les pròximes eleccions a la presidència de l'RFEF es faran en l'últim quatrimestre d'aquest any 2016 després que s'hagi aprovat per una àmplia majoria el nou reglament electoral amb 125 vots a favor, 24 en contra i dues abstencions.

"Hem patit ingerències de tota índole, en la meva persona i les que m'han ajudat, i hem donat resposta a aquestes ingerències que no són fàcils. Hem estat solidaris renunciant a subvencions i hem manifestat la nostra transparència on l'havíem de manifestar, en aquesta assemblea, a la junta directiva i en les diferents comissions que formen la federació", ha explicat Villar en el seu discurs inicial.

"Diuen que no tenim idees, que cal obrir noves vies i actuar d'una altra manera. Es parla de període acabat i de generar nous projectes, però no és el que demostren els fets", ha afegit després de recordar els bons resultats de la seva gestió tant en l'aspecte esportiu com en l'econòmic.

Anar al contingut