Futbol

Ángel María Villar confirma que es presentarà a la reelecció com a president de la Federació Espanyola de Futbol

El màxim dirigent de la RFEF, que fa 28 anys que està en el càrrec, tornarà a presentar-se a unes eleccions que es faran en l'últim quatrimestre del 2016, segons ha aprovat l'assemblea general que s'ha fet a Las Rozas

Ángel María Villar, durant l'assemblea general de l'RFEF a Las Rozas (EFE)

Ángel María Villar ha confirmat aquest dimarts que es presentarà a la reelecció com a president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, un càrrec que ocupa des de fa 28 anys. Villar ha fet aquest anunci durant l'assemblea general de l'organisme que s'ha fet a Las Rozas i a la qual ha assistit el president del Barça, Josep Maria Bartomeu.

Les pròximes eleccions a la presidència de l'RFEF es faran en l'últim quatrimestre d'aquest any 2016 després que s'hagi aprovat per una àmplia majoria el nou reglament electoral amb 125 vots a favor, 24 en contra i dues abstencions.

"Hem patit ingerències de tota índole, en la meva persona i les que m'han ajudat, i hem donat resposta a aquestes ingerències que no són fàcils. Hem estat solidaris renunciant a subvencions i hem manifestat la nostra transparència on l'havíem de manifestar, en aquesta assemblea, a la junta directiva i en les diferents comissions que formen la federació", ha explicat Villar en el seu discurs inicial.

"Diuen que no tenim idees, que cal obrir noves vies i actuar d'una altra manera. Es parla de període acabat i de generar nous projectes, però no és el que demostren els fets", ha afegit després de recordar els bons resultats de la seva gestió tant en l'aspecte esportiu com en l'econòmic.