Álvaro Bautista trenca la ratxa de Jonathan Rea a Portimao (@worldsbk)
Superbike

Álvaro Bautista trenca la ratxa de Jonathan Rea a la segona cursa de Superbike de Portimao

Rea segueix líder del mundial amb 490 punts, mentre que Bautista és segon amb 399

Actualitzat

Álvaro Bautista (Ducati) ha trencat la ratxa del vigent campió del món, el britànic Jonathan Rea (Kawasaki), al circuit portuguès de Portimao, on havia guanyat les últimes vuit curses, en adjudicar-se aquest diumenge la cursa 2.

Bautista, malgrat els seus problemes a l'espatlla, torna al camí de la victòria després de superar per només 111 mil·lèsimes de segon Rea. El tercer lloc ha estat per al turc Toprak Razgatlioglu (Kawasaki).

Rea ha fet una sortida impecable, mentre que un cavallet de Bautista li ha fet perdre tres posicions a favor de Toprak Razgatlioglu, els britànics de Yamaha Leon Haslam i Alex Lowes. Amb les tres Kawasakis al capdavant de la cursa, Bautista ha hagut de fer un plantejament de carrera gradual intentant avançar un rival per volta. 

Razgatlioglu s'ha apuntat el liderat, amb Bautista segon i Rea tercer, però el pilot de Ducati no ha trigat gaire a encapçalar la prova, tot i que ha hagut de lluitar fins al final amb un Rea que només ha pogut superar sobre la línia de meta.

Alex Lowes ha quedat quart davant de Leon Haslam, amb el francès Loris Baz (Yamaha) sisè. Jordi Torres (Kawasaki) va acabat onzè. Rea segueix líder del mundial amb 490 punts, mentre que Bautista és segon, amb 399. 

La pròxima cita serà del 27 al 29 de setembre al circuit francès de Magny-Cours.

 


 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut