Fórmula 1

Alonso no obté els resultats esperats amb el nou aleró en un dia dominat pels McLaren a Montmeló

Fernando Alonso ha provat una nova aerodinàmica en el seu Renault, però la sessió al Circuit de Catalunya no es pot considerar bona, ja que ha quedat a dos segons de Hamilton. L'asturià ha estat el tretzè classificat, mentre que Nelsinho Piquet ha acabat el penúltim. El més ràpid ha tornat a ser el McLaren de Lewis Hamilton (1:21.234), seguit de l'altre McLaren de Heikki Kovalainen. Els entrenaments també han servit per veure els progressos dels Williams-Toyota. Nico Rosberg ha estat quart, per davant del Ferrari de Massa.

Actualitzat

L'escuderia Renault ha estrenat un element aerodinàmic que, en teoria, havia d'aproximar el monoplaça de Fernando Alonso als Ferrari i els McLaren. La realitat ha estat una altra. L'asturià ha quedat a dos segons de Hamilton. I el pitjor de tot, només té un dia per millorar cotxe. Aquest dimecres és l'últim dia de test abans del Mundial.

Fisichella diu que Alonso no té opcions

L'excompany de Fernando Alonso a Renault, Giancarlo Fisichella, ha declarat que el pilot asturià no té cap possibilitat de guanyar cap cursa aquesta temporada i que com a molt aspira a pujar al podi. Fisichella, creu que els Renault estan ara mateix molt lluny dels McLaren i dels Ferrari.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut