Fórmula 1

Alonso aconsegueix la segona "pole" consecutiva al Gran Premi de Singapur

Fernando Alonso ha donat un nou cop d'autoritat en adjudicar-se la "pole" del Gran Premi de Singapur. L'asturià ha volat a la Q3 per aturar el crono amb un fantàstic temps de 1.45.350 mil·lèsimes. Darrere seu s'ha situat Sebastian Vettel, que fins l'últim moment ha disputat la "pole" a Alonso. Els altres aspirants s'han col·locat al darrere, amb Hamilton tercer, Button quart i Webber cinquè. La sessió de qualificació ha començat amb l'abandonament de Felipe Massa, que ha tingut problemes amb el monoplaça. Jaume Alguersuari ha fet un bon crono i s'ha quedat, per només 67 mil·lèsimes, fora de la Q3. La "pole" de Fernando Alonso és la segona consecutiva després de la que va aconseguir al Gran Premi de Monza. Aquesta posició pot ser decisiva en un circuit on la sortida és fonamental.

Actualitzat
La primera ronda de la qualificació oficial ha començat amb l'abandonament de Felipe Massa. El brasiler ha deixat el cotxe aturat al mig de la pista, per problemes mecànics, i els comissaris s'han vist obligats a treure la bandera vermella. Un cop represa la sessió, Fernando Alonso ha acabat fent el millor temps, al davant de Vettel i Webber.

La Q2 ha començat amb un altre ensurt per Ferrari. En ple crono, Fernando Alonso ha tingut una davallada a les revolucions del motor i s'ha vist obligat a entrar al box. Els mecànics de l'equip italià han pogut solucionar el problema i finalment Alonso ha aconseguit acabar en tercera posició, al darrere dels dos Red Bull. Alguersuari ha quedat a només 63 mil·lèsimes d'entrar per primer cop a una Q3 aquesta temporada. El català sortirà demà d'una merescuda onzena posició.

Emoció fins al final

La Q3 ha començat amb Alonso marcant un altre millor temps. L'asturià, a la primera volta, ha aconseguit el que ha estat el millor crono final: 1.45.350 mil·lèsimes. Després, quan faltaven quatre minuts per acabar la sessió, tots els pilots classificats han entrat per canviar els neumàtics. Entre ells, Sebastian Vettel, que a l'última volta abans ha intentat superar el temps de l'asturià. Alonso, no ha tingut assegurada la "pole" fins a l'últim moment, però Vettel s'ha quedat a 67 mil·lèsimes del millor temps.

Amb aquest resultat, Fernando Alonso se situa com un dels màxims favorits per aconseguir demà la victòria, tenint en compte que la sortida en aquest circuit és fonamental. L'asturià espera repetir el triomf aconseguit fa dos anys i escurçar distàncies en la lluita pel campionat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut