Abalde i Miralles intenten capturar un rebot (EFE)
Abalde i Miralles intenten capturar un rebot (EFE)
Bàsquet

Alberto Abalde s'acomiada del Divina Seguros Joventut per ser presentat amb el València Basket

El jove aler jugarà la propera temporada a les files del vigent campió de Lliga

Actualitzat

L'aler Alberto Abalde s'ha acomiadat del Joventut de Badalona amb una carta oberta a l'afició. El jove de 21 anys, format al planter verd-i-negre, va fitxar l'estiu passat pel flamant campió de Lliga, el València Basket, però amb el compromís de continuar una temporada més a Badalona. Una vegada complert aquest termini, Abalde marxa a València, on serà presentat dimarts.

El Divina Seguros Joventut ja treballa en la confecció de la seva plantilla per la pròxima temporada. El seu treball amb el bàsquet de formació es veurà reflectit amb la pujada al primer equip del base basc Javier López Arostegui, del CB Prat, que la passada temporada ja va debutar a la Lliga Endesa, en l'últim partit del curs contra el Reial Madrid.

Pel que fa als jugadors no espanyols de la plantilla de la temporada passada, la intenció del club és arribar a acords per renovar els contractes dels alers pivots Luka Bogdanovic, Tomasz Gielo i del pivot Jerome Jordan. Pel que fa als jugadors nacionals i del planter, Sergi Vidal, Albert Ventura, José Ignacio Nogues i Nenad Diimtrijevic tenen contracte en vigor. El base Albert Sàbat acaba la seva vinculació, però a l'entitat li agradaria que continués.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut