Al Girona se li escapa el triomf sobre l'Atlètic de Madrid (2-2) en la seva estrena a Primera

Dos gols en tres minuts de Stuani han avançat l'equip de Pablo Machín, però l'Atlètic, en inferioritat numèrica, ha neutralitzat el marcador en el tram final

El Girona ha fregat una estrena somiada a Primera. Durant molts minuts, els de Pablo Machín han sotmès tot un Atlètic de Madrid oferint, a més, un joc vibrant. Stuani ha marcat dos gols pràcticament consecutius, però els gironins no ha sabut tancar el partit i l'Atlètic de Madrid ha pogut empatar a última hora gràcies als gols de Correa i Giménez. Els jugadors locals no han notat els nervis d'inici. Amb el pas dels minuts, a més, han pogut observar que l'Atlètic, tot i formar amb un equip de gala, no feia honor a la seva fama ni per talent ni per intensitat.

Amb aquest panorama, i després d'un prell d'avisos a càrrec de Stuani i Aday, han arribat els dos gols del Girona, obra els dos de Cristhian Stuani. L'uruguaià tindrà l'honor d'haver marcat els dos primers gols de l'equip a Primera fent el que se li va millor: rematant de cap. Només han passat tres minuts (del 22 al 25) entre els dos gols i l'equip de Simeone ha acusat el cop.

El Girona no ha patit per contenir el rival ni tan sols a la represa. Antoine Griezmann ha provat el gol amb una rematada espectacular que ha marxat fora i, poc després, l'estrella de l'Atlètic de Madrid ha estat expulsat per simular una caiguda a l'àrea i (suposadament) per insultar l'àrbitre quan ha vist la targeta groga.

Amb inferioritat numèrica, ll'Atlètic de Madrid ha trobat l'orgull i, a empentes i rodolons, ha aconseguit crear perill al voltant de la porteria de Gorka. Ha estat aleshores quan ha arribat el gol de Correa (78') amb una rematada des de la frontal. El 2-1 ha fet endarrerir el Girona i, a sis minuts per al final, Giménez ha estat més ràpid que Gorka per rematar una falta fins a la xarxa. El Girona no s'ha rendit i, en els últims minuts, Marc Muniesa i Larry Kayode, que ha entrat en el tram final, han estat a punt de marcar el tercer dels blanc-i-vermells.