Ocampos marca el gol del Mònaco a Leverkusen. (Foto: Reuters)

La derrota del Bayer Leverkusen davant el Mònaco impedeix als alemanys assegurar-se el primer lloc del Grup C

La victòria del Mònaco al camp del Bayer Leverkusen ha donat més emoció al Grup C. En el D, Borussia de Dortmund i Arsenal estan classificats per vuitens, però falta per decidir qui dels dos serà primer del grup

En el Grup C només s'ha marcat un total de dos gols en els dos partits que s'han disputat aquest dimecres. Ocampos ha marcat el gol del Mònaco al camp del Bayer Leverkusen en el minut 72 (0-1). El Zenit ha guanyat 1 a 0 el Benfica amb un gol de Danny en el minut 79, deixant els portuguesos sense opcions de classificar-se per als vuitens.

Després d'aquests resultats, el Bayer Leverkusen, ja classificat per a vuitens, lidera el grup C amb 9 punts. Al darrere hi té el Mònaco, amb 8 punts, i el Zenit, amb 7. Aquests dos equips lluitaran l'última jornada per l'altra plaça de vuitens, mentre el Bayern Leverkusen visitarà un Benfica que ha sumat quatre punts fins ara.

Grup D

L'Arsenal ha marcat ben aviat contra el Borussia de Dortmund (2-0). En el minut 2 Sanogo ha aprofitat una combinació amb Cazorla. El gol ha pujat al marcador tot i ser en fora de joc. El segon gol dels anglesos ha arribat en el minut 57, amb un gran xut des de fora de l'àrea de l'exblaugrana Alexis. L'Anderlecht ha guanyat 2 a 0 el Galatasaray amb dos gols de Mbemba, un al final de cada part (minuts 44 i 86)

Amb aquests resultats, el Borussia de Dortmund segueix líder amb 12 punts, però té l'Arsenal a 2 punts. Tots dos estan classificats per a vuitens. En l'última jornada es decidirà qui passa com a primer i qui com a segon. Els alemanys rebran un Anderlecht que té 5 punts, i els anglesos visitaran un Galatasaray que només en suma 1.