El Girona deixa escapar dos punts amb l'Alabès (2-2) però acabarà l'any en zona de promoció d'ascens

El Girona ha empatat davant l'Alabès a Montilivi (2-2) en un partit que han començat guanyant amb gol de Richy. El conjunt de Vitòria ha fet valer les accions d'estratègia per sumar un punt

El Girona ha començat dominant el partit davant d'un Alabès molt defensiu. Coris, al minut 21, ha protagonitzat l'acció més clara després de la sortida d'un córner en què ha enviat un xut a les mans del porter. Cinc minuts més tard, Manu ha provocat una falta a Sandaza i Richy l'ha llançat. El defensa blanc-i-vermell ha enviat el llançament al fons de la porteria després de fregar Juli. L'alegria dels gironins ha durat dotze minuts. En la primera rematada entre els tres pals, l'Alabès ha trobat el gol. Ha estat el de l'ex Ernesto Galán que ha aprofitat un error d'estratègia defensiva per rematar de cap una falta. Abans del descans, Mata ha pogut anotar el segon després d'una passada de Felipe que li ha tapat el porter de l'Alabès.

L'inici de la segona ha començat amb un ensurt pel Girona dins l'àrea que ha estat a punt d'acabar amb el gol d'un altre ex, Despotovic. Les quatre aproximacions següents, però, han estat blanc-i-vermelles i sense èxit. La primera i l'última de Sandaza, la segona de Lejeune i després Mata. El partit s'ha tornat espès i els gironins no trobaven la manera de perforar la porteria contrària fins que amb Jandro al terreny de joc ha arribat l'oportunitat. El de Mieres ha llançat una falta que Manu ha refusat i Sandaza ha rematat al fons de la porteria. L'alegria ha durat ben poc. En temps afegit, Juli ha empatat a través d'una altra acció d'estratègia. Amb aquest punt, però, els gironins s'asseguren tancar l'any en zona de promoció d'ascens.