Els blaugrana han tornat a mostrar la seva versió més irregular a la Lliga (Foto: EFE)
Bàsquet

Un Barça irregular s'allunya del capdavant de la Lliga després de veure's superat pel Baskonia (103-94)

El Barça cau a Vitòria mostrant la seva versió més gris i irregular a la Lliga. San Emeterio amb 24 punts ha estat el màxim anotador del Baskonia mentre que Satoranski amb 22 pels blaugrana

Actualitzat

Al Buesa Arena, l'equip local ha començat anotant amb un triple de Mike James. Els blaugrana han anat a remolc i Marcelinho, un dels exjugadors del Baskonia, ha estat l'únic que ha mantingut els blaugrana en la disputa al marcador. En un partit molt ofensiu, amb un Baskonia molt obert, el Barça ha passat de perdre de 6 punts a un màxim avantatge de tres. Els dubtes i la poca consistència prop de l'anella han passat factura als blaugrana que an acabat el primer temps amb una diferència de 10 punts al marcador (48-38).

En el darrer període el Barça, en compte de recuperar-se, ha anat a pitjor. Un parcial de 9 a 2 n'ha estat un bon exemple. Problemes en defensa davant d'un equip molt obert han deixat l'equip de Pascual amb la impotència de no poder retallar distàncies. El cronòmetre ha avançat i en canvi, el marcador no ho ha fet amb el mateix ritme. El tercer temps ha acabat amb un 70 a 65. El darrer període, però, ha acabat de matar les possibilitats del Barça d'aconseguir una victòria, tot i aferrar-s'hi fins l'últim moment. 8 punts de diferència a 50 segons pel final han estat una sentència impossible de perdonar. Amb la derrota, els blaugrana es deixen a Vitòria una posició a la Lliga i mantenen la ratxa irregular fora del Palau.

Anar al contingut