Una tarda de calor, xafogor i pocs núvols

Alberto AlcántaraActualitzat

L'anticicló centrat al Bàltic és el dominador de la situació meteorològica del cap de setmana. La barrera d'altes pressions bloqueja el pas de núvols importants a casa nostra. L'aire càlid a les capes altes atmosfèriques acaba de garantir el panorama estiuenc.

Sol o pocs núvols

L'anticicló porta vents humits, i amb aquesta aportació d'humitat s'han acumulat alguns núvols baixos al principi del matí a la façana oriental. Al vespre, tornaran a guanyar cos a la costa Daurada. Seran els núvols més compactes. A la majoria de comarques el cel continuarà assolellat. Esperem algunes nuvolades inofensives a punts de muntanya, i a tot estirar, alguna banda de núvols prims que es pot acostar cap a l'extrem oest del país.

Calor

La calor i la xafogor no baixaran. Les mínimes més baixes han caigut cap als 8º C a alta muntanya, mentre que les més altes han quedat sobre els 25º C a punts de la costa.

 

Les màximes seran molt similars a les de divendres, potser un pèl més baixes cap a ponent, però amb extrems que arribaran als 35º C a punts d'interior. 

I diumenge...

Les condicions seran força semblants, de cel poc ennuvolat en conjunt i altes temperatures. Els canvis, però, són a punt d'arribar. La pròxima setmana i el mes de setembre faran caducar l'estiu.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut