Últim dia d'ambient suau, s'acosten dies freds

S'acosta un bon grapat de dies freds o molt freds que s'allargarà durant tota la setmana que ve, així que aprofiteu les temperatures agradables del migdia d'avui

Néstor GómezActualitzat

A poc a poc, el fred de debò el començarem a sentir a partir de diumenge. Fins aleshores, l'ambient serà suau al migdia, sense boires persistents, ni ventades, ni nevades. Ens trobarem dins un parèntesi entre la pertorbació passada i la que s'espera per divendres i que remourà el temps a casa nostra.

Sol i núvols prims

Matí de núvols prims arreu, amb núvols baixos i algunes boires a la plana de Lleida. Amb el pas de les hores, els núvols baixos s'aixecaran i n'arribaran d'altres des de l'Aragó, que deixaran el cel variable a tot el país. En paral·lel, a la Vall d'Aran, el cel estarà cobert durant la major part del dia amb una mica de neu a partir del vespre a cotes de 1.500 metres. El vent reapareixerà a última hora del dia al Pirineu, prelitoral de Barcelona i comarques de Tarragona.

Temperatures més altes

Si no us agrada el fred, aprofiteu l'ambient suau de dijous perquè s'acosten dies ben freds coincidint amb la setmana dels barbuts. Mínimes i màximes pujaran. L'ambient al migdia serà agradable amb temperatures màximes que s'acostaran als 18 ºC en els indrets més càlids del país.

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut