Tarda de temps encalmat: pocs núvols i calor continguda

El cap de setmana llarg continuarà amb un temps molt tranquil, amb pocs núvols i una calor sense excessos

Alberto AlcántaraActualitzat

El temps anticiclònic continuarà un dia més a Catalunya. Tindrem un dia dominat pels vents del sud i sud-est, sense gaires novetats meteorològiques.

Pocs núvols i a la tarda

Tenim una dinàmica molt similar a la de dissabte. En tot cas hem parlat d'alguns núvols baixos acumulats a primera hora a la costa Daurada. A la resta, sol aclaparador. A la tarda creixeran nuvolades cap al Pirineu, sobretot cap a l'oest. A tot estirar podria caure alguna gotellada anecdòtica. A última hora poden formar-se nous núvols baixos cap al sud de la costa.

Calor sense excessos

No esperem canvis significatius de les temperatures: hem tingut petites pujades de les mínimes a l'extrem nord i el sud del país, mentre que han baixat lleugerament al terç central. Les màximes poden pujar també lleugerament., sobretot cap al prelitoral nord. La calor serà intensa però no arribarà a ofegar, malgrat que s'assoliran els 35 o 36º C en alguns casos de ponent o l'Ebre.

I dilluns...

Hi haurà una mica més de refredament a les capes altes i una influència més gran de les baixes pressions d' origen tèrmic a l'interior peninsular. El resultat serà més activitat al Pirineu, amb formació d'alguns ruixats poc abundants.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut