Albada al Berguedà (Jordi Baraut)
Albada al Berguedà (Jordi Baraut)

Tarda de sol i alguns núvols d'evolució

No tenim res a fer, l'anticicló es manté immòbil sobre el Mediterrani

Alberto AlcántaraActualitzat

L'estabilitat atmosfèrica és total. El famós anticicló de les Açores té el seu germà situat sobre el Mediterrani i tots dos impedeixen l'arribada de pertorbacions als països mediterranis. Són dies lluminosos, d'ulleres de sol i gorra, sobretot si esteu a ple sol del migdia.

Novetats a la costa

Si bé l'estat del cel es mantindrà molt immaculat arreu del país, la novetat del temps ha afectat la costa. Tanta estabilitat atmosfèrica i el contrast tèrmic entre l'aire i el mar ha proporcionat la formació de boires i bancs de núvols baixos matinals sobre el mar. S'han endinsat al Rosselló, a la zona de Perpinyà i també a l'Alt Empordà. També s'han acumulat alguns núvols baixos a la costa Daurada.

A la tarda, el cel assolellat alternarà amb núvols d'evolució inofensius.

Calor al migdia

Un dia més, les temperatures seran ben altes durant les hores centrals del dia i, si esteu al sol, convida a quedar-vos amb només una màniga fina o en màniga curta. Les màximes superaran amb facilitat els 20 ºC i les més altes rondaran els 24. Les glaçades de primer hora cal buscar-les amb lupa en algunes valls i cims del Pirineu. Pocs indrets del país han baixat als 0 ºC.

I el cap de setmana...

El temps es mantindrà igual durant tot el cap de setmana. Parlarem de núvols anecdòtics en un panorama dominat pel sol.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut