L'estiuet de Sant Martí arriba descafeïnat

Temps clàssic de tardor amb una mica de tot: sol, núvols, ruixats, neu, vent i temperatures amunt i avall

Alberto AlcántaraActualitzat

El lleuger vent de nord que arribarà a Catalunya durant la recta final de setmana mantindrà les temperatures a ratlla, amb ambient de tardor, sense repetir el fred de fa uns dies.

Tarda de sol i núvols

Hem tingut un matí amb vent de mestral a les comarques de Tarragona, sobretot a les muntanyes de Prades i entre Cambrils i l'Ampolla, amb cops que han superat els 90 km/h. Durant la resta del dia, el mestral minvarà però no desapareixerà. La tramuntana i el vent de nord també bufaran, però amb cops moderats.

El temps ha sigut bastant assolellat durant la primera part del dia, i només ha esta tapat i amb una mica de precipitació a la Vall d'Aran i nord del Pallars Sobirà.

De cara a la tarda, i a banda del Pirineu,  hi haurà més núvols cap a les comarques de Girona, fins i tot a última hora s'acumularan cap a la costa Central. No descartem fins i tot alguns ruixats febles al final del dia.

Temperatures amb poques variacions

Les mínimes han pujat una mica en general, mentre que han baixat lleugerament a l'est de Girona. Les màximes variaran poc respecte els valors de dijous, potser tendiran a pujar més a zones del nord-est, a l'entorn d'Osona, el Ripollès, fins i tot el Berguedà. De nou, l'ambient serà ben suau al migdia a bona part del país. . Les temperatures més altes tocaran  els 20 ºC. 

I el cap de setmana...

Dissabte a la tarda arribarà un sistema frontal que deixarà neu, durant la nit, al Pirineu. Diumenge, tindrem ressaca postfrontal amb vent i alguns ruixats a la costa central.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut