Tarda d'augment de núvols però molt poca pluja

Aquest cap de setmana llarg evoluciona amb símptomes creixents de canvi de temps. Diumenge a la tarda tindrem més nuvolositat i possibilitat de quatre gotes. El canvi s'aprofundirà dilluns

Alberto AlcántaraActualitzat

Les restes de l'huracà "Joaquín" continuen aparcades davant les costes gallegues i generaran diverses línies de núvols. Un parell d'aquestes bandes arriben a casa nostra aquest diumenge. El canvi en l'estat del cel serà evident, però tot i això no esperem gaire pluja.

Clarianes matinals i núvols a la tarda

El matí ha estat per aprofitar, amb grans clarianes arreu del país, malgrat la presència de núvols baixos cap a la Costa Brava, la Daurada i el sud de la Central i d'algunes boirines en fondalades d'interior.

La tarda anirà canviant, amb l'arribada de núvols alts i mitjos per l'extrem oest de Catalunya. Aquests núvols, cada cop més compactes, escombraran Catalunya de sud-oest a nord-est. El cel acabarà enterbolit a tot el país, però la precipitació serà escassa. Esperem pluges minses cap al Pirineu i Prepirineu de Lleida, i quatre gotes anecdòtiques a altres punts del terç oest.

Un dia més d'estiuet

Els termòmetres no es mouran gaire. Hem tingut un petit ascens de les mínimes, tret del nord-est, on han baixat un parell de graus a tot estirar. Les màximes també pujaran 1 o 2º C.

I per dilluns...

La pertorbació atlàntica s'endinsarà més cap a l'interior peninsular mentre va generant nous fronts. A banda, entrarà més aire fred a les capes altes atmosfèriques. Tot plegat portarà més inestabilitat. El dia serà més rúfol, i els ruixats aniran a més, sobretot a la tarda.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut