Temps dolç i màximes cap als 34 ºC

Si "Al maig cada dia un raig", de raigs en tindrem ben pocs durant els propers dies. Paraigua desat i tovallola a la mà

Néstor GómezActualitzat

Un gran anticicló se situarà sobre les illes Britàniques i bloquejarà l'arribada de pertorbacions procedents de l'Atlàntic, obligades a desplaçar-se cap a Islàndia i Escandinàvia. Protegit per aquest immens mur, no tindrem cap pertorbació per al que queda de setmana i, a tot estirar, només arribaran ruixats de la mà dels núvols de tarda.

Un dia radiant de sol

Jornada estival, amb un cel net de núvols durant el matí que, si no fos perquè és un dia feiner, és per gaudir de la platja. A partir del migdia es veuran els primers núvols sobre les muntanyes del prelitoral i després al Pirineu. Serà en aquesta última zona, el Pirineu, on les nuvolades seran amenaçadores i pot descarregar algun ruixat matusser.

Més calor

Tant de bon matí com al migdia les temperatures seran més altes que les de dimarts. De fred matinal, poc i concentrat a les valls del Pirineu, sense glaçades enlloc del país. En canvi, al migdia, el termòmetre tirarà amunt amb rapidesa i se superaran els 30 ºC al pla de Lleida, a les Terres de l'Ebre, al prelitoral, al Bages, al Gironès i a l'Empordà. De fet, es poden assolir els 34 ºC on calor colli més.

I els propers dies...

Temps plàcid per al que queda de setmana, amb molt de sol i núvols de tarda. Només a les tardes creixeran núvols al Pirineu que deixaran alguns ruixats testimonials. La calor s'intensificarà durant el cap de setmana.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut