Dia rúfol i amb ruixats febles

Els articles i complements de sol i platja, al calaix, i rescatem allò anomenat paraigua. Arriben uns dies d'inestabilitat que s'agreujaran més cap a finals de setmana

Néstor GómezActualitzat

El temps farà un tomb i deixarà enrere l'estabilitat i la calor tan intensa de les últimes setmanes. L'atmosfera es va refredant i la inestabilitat va augmentant.

Núvols i ruixats

Dimecres costarà una mica veure el sol, que només hi serà a estones, i amb els núvols ben a la vora. Al matí, el cel estarà tapat a les comarques de la costa i de l'interior, mentre que farà una mica més de sol al Pirineu i a l'oest del país. D'aquests núvols cauran alguns plugims. A la tarda, els ruixats apareixeran a l'interior de les comarques de Girona i de Barcelona i també massís del Port. A Ponent i a les comarques de Tarragona hi haurà estones de sol i de núvols.

Temperatures estancades

Els núvols que ens acompanyaran durant la matinada permetran que les mínimes pugin entre 2 i 4 graus a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre. A la resta del país, les temperatures matinals variaran poc respecte als valors de dimarts. Pel que fa a les màximes, pujaran una mica al litoral, al prelitoral i al pla de Lleida. Els valors més alts del dia rondaran els 35 ºC a l'interior de l'Ebre i a la Terra Ferma.

I els propers dies...

Fins diumenge, el temps serà força insegur, amb més núvols que pluges. El moment de més inestabilitat coincidirà amb l'arribada d'un sistema frontal entre divendres a la tarda i dissabte al matí.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut