Tarda amb més sol i alguns ruixats

Alberto AlcántaraActualitzat

Dimecres ha començat ennuvolat pel pas d'una banda de núvols. Aquesta banda marxa, però després es formaran nous ruixats. L'ambient continuarà sent força càlid.

Núvols i clarianes

El dia ha començat amb una línia de núvols alts i mitjans que han avançat d'oest a est. La part final d'aquesta banda es retirava a migdia per la costa i ha deixava pas al sol a la resta. Només han caigut tímides gotes al Maresme.  

A la tarda, serà el torn pel sol en general. També hi haurà lloc per la nuvolositat d'evolució i el desenvolupament de nous ruixats i algunes tempestes localment moderades, localitzades a l'entorn del Pirineu, més probables cap al Ripollès o la Garrotxa. Potser algun ruixat pot allargar-se cap a Osona o el nord del Berguedà. També esperem nuvolades a l'entorn del Sistema Ibèric, i no es descarta que pugui arribar algun xàfec al Parc Natural dels Ports. A la resta, el cel es mantindrà poc ennuvolat en general.

Calor

Els núvols de matinada no han deixat escapar la calor emmagatzemada, i han fet pujar les temperatures de primera hora. La tarda serà càlida, amb màximes similars a les de dimarts, i per tant amb uns extrems situats al voltant dels 36 ºC.

I dijous...

Serà un dia amb més sol en general i amb presència de núvols de tarda, tot i que no esperem ruixats. La calor diürna pot pujar un esglaó més.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut