Nova remuntada de les temperatures

Les temperatures han pujat a la muntanya russa. Ara toca remuntada, per caure en picat la setmana que ve

Néstor GómezActualitzat

Una gran i activa borrasca se situarà a l'oest de Galícia i ens injectarà vent de sud, càlid, de temperatures temperades a totes les cotes. Tornarem a mirar les màximes cap als 24 ºC. Aquesta situació serà transitòria: un cop ens creui durant el cap de setmana, obrirà les portes al fred de tardor avançada o d'inici d'hivern i veurem si obre o no les portes de les pluges.

Cel variable

Un cop més, el litoral des de les Terres de l'Ebre fins a la costa Central es llevarà amb el cel amb força núvols i, fins i tot, no es descarta alguna feble precipitació. A la resta del país, el temps serà variable amb boires a les planes interiors. La tarda serà més assolellada però sempre acompanyada de núvols.

Temperatures amunt

La massa d'aire que ens acompanyarà serà més càlida que d'altres dies per efecte de l'entrada de vent de sud. Això implicarà un ascens de les temperatures matinals i del migdia. Els valors més elevats de la jornada rondaran els 24 ºC als indrets més càlids del país.

I la recta final de setmana...

Fins dissabte el temps serà tranquil. Però diumenge, arribarà un important canvi de temps que farà caure les temperatures a valors de tardor avançada o d'hivern. El temps estarà insegur amb arribada dels ruixats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut