El punt de la C-37 on hi ha hagut l'accident (ACN)
El punt de la C-37 on hi ha hagut l'accident (ACN)
Valls / Alcanar

Un mort en un accident de trànsit a la C-37, a Valls

D'altra banda, un home ha quedat ferit de gravetat en un altre accident de trànsit, a la carretera Nacional-340 al seu pas per Alcanar

Actualitzat

Una persona ha mort aquest dijous al migdia en un accident a l'autopista C-37, al punt quilomètric 15,5, a l'alçada de Valls, en sentit el Pla. La víctima era la passatgera del turisme. Segons les primeres informacions, el sinistre s'ha produït quan el vehicle en què viatjava ha sortit de la via. La conductora del cotxe ha resultat ferida lleu i ha estat traslladada a l'Hospital Pius de la capital de l'Alt Camp.

A primera hora de la tarda, hi ha hagut retencions al lloc de l'accident.

Un ferit greu a l'N-340

D'altra banda, un home ha quedat ferit de gravetat en un altre accident de trànsit, a la carretera Nacional-340 al seu pas per Alcanar. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el turisme en què viatjava ha sortit de la via i ha bolcat al punt quilomètric 1.065. El conductor del vehicle ha quedat atrapat i els Bombers l'han tret del cotxe. L'home ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.A conseqüència de l'accident, s'ha tallat la carretera i s'ha donat pas alternatiu.

Els fets han passat en ple debat sobre la sinistralitat a l'N-340, el mateix dia en què el Ministeri de Foment i la Generalitat han anunciat una reunió per analitzar la situació el 7 de novembre amb ajuntaments i consells comarcals de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona.

 

Anar al contingut