Xavier Trias en una imatge d'arxiu (Foto: ACN)
Xavier Trias en una imatge d'arxiu (Foto: ACN)
Barcelona

Trias ofereix suport a Hereu per dissoldre l'acampada abans del relleu a l'Ajuntament

El cap de llista de CiU a Barcelona i guanyador de les eleccions, Xavier Trias, ha ofert suport a l'encara alcalde, Jordi Hereu, perquè abans de l'11 de juny, quan s'ha de fer el canvi a l'alcaldia, es dissolgui l'acampada de la plaça de Catalunya. "Hereu sap que, fins que jo prengui possessió, té tot el meu suport i col·laboració per a qualsevol decisió que s'hagi de prendre. Seria bo que l'acampada tingués una solució abans de l'11 de juny", ha afegit Xavier Trias.

Actualitzat
Després de la reunió de la comissió executiva de CiU, Xavier Trias ha fet notar que fins a la seva investidura com a nou alcalde, prevista per l'11 de juny, "la patata calenta" de la protesta en ple centre de Barcelona "encara la té l'alcalde", en aquest cas, el socialista Jordi Hereu.

Trias ha anunciat que representants de CiU intentaran establir "contacte" amb els acampats i ha pronosticat que tota negociació serà difícil, ja que en tractar-se d'un moviment espontani "no se sap qui mana".

Per això, i com que el procés es preveu llarg, el candidat de CiU s'ha mostrat disposat a col·laborar en el que calgui. "Estic a la seva absoluta disposició en un moment com aquest" per mirar de dissoldre l'acampada tan aviat com sigui possible.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut