TMB alerta del perill de fer-se selfies amb la Sagrada Família des de les escales del metro

Alguns visitants recolzen el telèfon a les escales mecàniques per enregistrar la basílica en una escena que s'ha fet viral a xarxes com TikTok i Instagram

RedaccióActualitzat

La Sagrada Família és el monument més visitat de Barcelona i la passió que desperta fa que alguns turistes busquin qualsevol angle per aparèixer en una fotografia o un vídeo amb la basílica d'Antoni Gaudí.

Una de les pràctiques que s'han posat més de moda és recolzar el mòbil en mode selfie a les escales mecàniques del metro, de manera que el monument apareix de forma majestuosa a la pantalla mentre es puja cap a la superfície.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) s'ha vist obligat a col·locar rètols informatius per advertir del "risc d'atrapament" i per demanar als usuaris que no facin fotos ni vídeos mentre pugen per l'escala mecànica.

El rètol que TMB ha col·locat a l'estació de metro de la Sagrada Família per evitar les conductes de risc d'alguns usuaris

Aconseguir aquesta escena és possible a la boca de l'estació de la Sagrada Família situada a la confluència de Mallorca amb Marina, que alguns usuaris de TikTok han definit com "la sortida del metro més maca del món".

 

@loly_t can't get over this view???? take the metro to Sagrada Familia??#sagradafamilia #barcelona #spain #sagradafamiliabarcelona #sagradafamilametro #metroboomin ? son original - ?
@rovshan.aliyevv The best subway exit #barcelona #bestview #bestmetroview #sagradafamilia #spain #lasagradafamilia #cathedral #domcathedral #fyp? #fyp ? back to black - :)

 


Escales aturades aquest divendres

Coincidint amb una gran afluència de turistes per Setmana Santa, aquest divendres a la tarda les polèmiques escales han deixat de funcionar i els usuaris havien de pujar a peu o agafar l'ascensor.

@kajana.a Leaving the metro?#barcelona #sagradafamilia #fyp #outfitoftheday #trip ? Pròxima estació - SantBoi_ball 2


Alguns usuaris de la xarxa X també han denunciat que les persones que es fan fotos o vídeos mentre pugen per les escales col·lapsen la sortida i dificulten el pas a la resta d'usuaris.


La Sagrada Família va comptabilitzar 4,7 milions de visitants el 2023, tan sols 10.000 menys que els que va rebre el 2019, abans de la pandèmia.

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials TurismeSagrada FamíliaTransport públic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut