Tallada l'AP-7 a Cambrils per un incendi de restes vegetals
Tallada l'AP-7 a Cambrils per un incendi de restes vegetals
Cambrils

Un incendi de restes vegetals obliga a tallar l'AP-7

Poc després de les nou del vespre s'ha restablert la circulació en tots dos sentits després que sis dotacions de bombers han aconseguit apagar el foc, molt alimentat pel fort vent

RedaccióActualitzat

L'AP-7 ha quedat tallada a les tres de la tarda d'aquest dilluns a l'altura de Cambrils, al Baix Camp, a causa d'un incendi en una finca on han cremat restes vegetals procedents de la poda i també alguns xiprers. El foc ha començat a dos quarts de tres del migdia en una finca situada a la partida de Vilagrassa, a tocar de l'autopista, concretament a l'altura del quilòmetre 261.

El fum ha obligat a tallar la circulació en tots dos sentits en un tram d'uns 8 quilòmetres. Provisionalment s'ha desviat el trànsit cap a l'N-340 i cap a l'A-7. Tot plegat ha causat retencions a totes les vies afectades. El fort vent que bufava ha complicat les feines d'extinció dels bombers, que hi han desplaçat sis dotacions. 

La circulació s'ha restablert cap a les set del vespre en sentit sud, mentre que en sentit nord s'ha trigat encara unes dues hores a permetre el pas de vehicles. Cap a dos quarts de deu la circulació ja estava normalitzada en aquest punt de l'autopista.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut