Tenis

Rafael Nadal derrota amb dificultats el nord-americà Sam Querrey a Cincinatti

Rafael Nadal ha debutat amb victòria en el Torneig de Cincinnati i ja és a la segona ronda. El tenista manacorí ha derrotat el nord-americà Sam Querrey en tres sets: 6-7, 6-2 i 6-3. També ha passat ronda Tommy Robredo, que s'ha imposat en dos sets al francès Richard Gasquet. Igualment, continuen endavant David Ferrer, Juan Carlos Ferrero i Nicolás Almagro. Pitjor sort han tingut Feliciano López i Fernando Verdasco, que s'han acomiadat del torneig en perdre davant Justin Gimelstob i Tommy Haas, respectivament.

Actualitzat

Nadal ha hagut de patir més del compte davant un dels participants convidats per l'organització. Però tot i perdre el primer set, s'ha acabat imposant en poc més de dues hores de partit. El balear ha demostrat que li està costant adaptar-se a la pista ràpida americana. De fet, el txec Tomas Berdych ja el va eliminar en els vuitens de final al Masters Series de Toronto. Després de Wimbledon, el número 2 del món encara no ha agafat la seva millor forma i en el darrer partit ha acumulat setze errors no forçats, tot i que ha reaccionat a temps per vèncer la resistència d'un combatiu Querrey. Ara, el manacorí es trobarà, com a Toronto, el coreà Hyung-Taik Lee.

Robredo també supera ronda

Tommy Robredo s'ha afegit a Nadal i jugarà la segona ronda a Cincinatti, després de derrotar el francès Richard Gasquet per un doble 7-5. El català ha superat un dur oponent, que venia de disputar la final de Toronto davant del número 1 mundial, Roger Federer. Però Robredo no s'ha deixat sorprendre i ha aprofitat perfectament totes les oportunitats de "break" que ha tingut en el partit.



 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut