Tenis

Rafa Nadal i Roger Federer juguen a l'O2 Arena de Londres la final somiada del Masters

Rafa Nadal està a punt d'ampliar encara més la seva llegenda. El manacorí busca convertir-se aquest vespre en el primer jugador que guanya el Roland Garros, Wimbledon, l'Open dels Estats Units i la Copa Masters en el mateix any. Per fer-ho, Rafa Nadal haurà de superar avui Roger Federer en partit que es disputarà aquest diumenge a l'O2 Arena a les 18.30 h de la tarda. El suís buscarà fer història també guanyant el seu cinquè Masters.

Actualitzat
Nadal se les haurà avui a la final de Londres amb Roger Federer. Després de desfer-se ahir en semifinals de l'ídol local, Andy Murray, el manacorí buscarà guanyar el seu primer Masters. Rafa Nadal va tenir ahir un partit duríssim, de tres hores i deu minuts, i va haver de suar de valent per desfer-se de l'escocès. El primer set es va resoldre al "tie-break" a favor de Nadal, amb un recital de cops genials. El número 1 mundial va cedir en el segon, i en el tercer, igualadíssim, es va decidir al desempat. Rafa Nadal està a punt d'ampliar encara més la seva llegenda. El manacorí busca convertir-se aquest vespre en el primer jugador que guanya el Roland Garros, Wimbledon, l'Open dels Estats Units i la Copa Masters en el mateix any. Després del joc d'ahir, es va mostrar molt satisfet pel que ha aconseguit fins ara en el torneig: "Estic jugant amb els millors jugadors en aquest tipus de superfície. Aquí, tot és complicat".

El seu rival d'avui, Roger Federer, va superar sense gaires dificultats Novak Djokovic a l'altra semifinal. El suís en va tenir prou amb una hora i vint minuts de joc per desfer-se del serbi en dos sets, per 6 a 1 i 6 a 4. A diferència de Nadal, aquesta no serà la primera final de Copa Masters per Federer, que ha guanyat aquest torneig en quatre ocasions. Amb una victòria avui en sumaria cinc i igualaria Lendl i Sampras, els únics amb cinc victòries en el torneig dels millors.

Des que es van enfrontar per primer cop a l'any 2004 en el torneig de Miami, amb victòria de Nadal per un doble 6 a 3, els dos jugadors s'han trobat en 21 partits. Rafa Nadal domina per 14 victòries a 7 el duel particular entre els dos millors jugadors de l'any de l'ATP.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut