El taxi que anava per l'autopista en sentit València es va aturar al voral després de veure que a la calçada hi havia diversos objectes (FOTO: …
El taxi que anava per l'autopista en sentit València es va aturar al voral després de veure que a la calçada hi havia diversos objectes (FOTO: ACN)
Hospitalet de l'Infant

Provoquen un accident múltiple tirant pedres des d'un pont a l'AP-7

Els fets van passar la matinada de diumenge a l'altura de l'Hospitalet de l'Infant, al Baix Camp, i va causar dos ferits greus i dos de lleus

RedaccióActualitzat

Uns brètols van provocar un accident múltiple tirant pedres des d'un pont de l'AP-7 a l'altura de l'Hospitalet de l'Infant, al Baix Camp. Els Mossos investiguen l'incident, que va passar la matinada de diumenge.

Les persones que van llançar les pedres a l'autopista AP-7 no han pogut ser identificades. L'acció va provocar un accident múltiple amb dos ferits lleus i dos de greus. Un taxi que anava per l'autopista en sentit València es va aturar al voral després de veure que a la calçada hi havia diversos objectes que obstaculitzaven la circulació. Posteriorment, una furgoneta amb 6 ocupants es va encastar contra la part posterior del turisme.

Els conductors dels dos vehicles van ser traslladats amb ferides lleus a l'Hospital Sant Joan de Reus. Dos dels ocupants de la furgoneta van quedar atrapats i van haver de ser excarcerats pels bombers. Després van haver de ser evacuats en estat greu l'hospital Joan XXIII de Tarragona. Els incidents relacionats amb el llançament de pedres des de ponts a carreteres o vies de tren són aïllats a Catalunya.

Anar al contingut