Glasgow

One Direction i Ariana Grande, els grans guanyadors dels EMA

Els britànics es van endur 3 guardons, mentre que Ariana Grande, nominada per primer cop, se'n va endur dos

RedaccióActualitzat

El grup britànic One Direction va ser el gran guanyador dels European Music Awards de la cadena de televisió americana MTV, que va entregar ahir els premis a Glasgow en la vintena edició.

La "boyband", que no va poder assistir a la gala, es va endur el nombre més gran de premis, 3, al Millor Artista Pop, Millor Directe i Major Nombre de Fans, i és que la banda britànica no para: la setmana que ve treu nou disc i ha anunciat un nou tour, "On The Road Again", per l'any que ve.

Ariana Grande, nominada per primera vegada, es va emportar els premis a la Millor Artista Femenina, passant al davant de cantants com Beyoncé o Taylor Swift, i també el guardó a la Millor Cançó pel tema "Problem", on col·labora la rapera Iggy Azalea.

El canadenc i polèmic Justin Bieber va ser premiat com a Millor Artista Masculí. Nicki Minaj va ser reconeguda com a Millor Artista de Hip Hop, mentre que Calvin Harris ho va ser de Música Electrònica. L'espanyol Enrique Iglesias va guanyar com a Millor Artista Espanyol i Millor Actuació World Stage.

D'altra banda, els australians 5 Seconds of Summer són el nou Artista Revelació, i també es van endur el premi a la Millor Actuació. Tot i que el grup es va iniciar l'any 2012, la seva popularitat va créixer quan van acompanyar els també premiats One Direction en la seva gira com a teloners.

Anar al contingut