Oleguer Pujol afirma que el seu pare pateix una persecució comparable a la del dalai-lama a la Xina
Oleguer Pujol afirma que el seu pare pateix una persecució comparable a la del dalai-lama a la Xina
Barcelona

Oleguer Pujol compara la situació del seu pare amb el cas del dalai-lama a la Xina

El fill petit de Jordi Pujol nega, en declaracions a RAC1, que la família sigui una organització criminal i assegura que no ha pogut blanquejar capitals perquè no ha comès cap delicte fiscal

RedaccióActualitzat

El fill petit de l'expresident Pujol, Oleguer Pujol, compara la situació del seu pare amb la situació que pateix el dalai-lama a la Xina. En una entrevista a RAC1, Oleguer Pujol ha denunciat una persecució a la família:

"Hi ha un interès especial a desacreditar el nom del meu pare. Se l'ha volgut desterrar. Realment, el que tenen en contra del meu pare és comparable al que la Xina podria tenir en contra del dalai-lama. A la Xina l'han tret del país i al meu pare l'han desterrat internament. El que busquen és destrossar-lo."

Oleguer Pujol Ferrusola ha explicat que les investigacions i imputacions contra la seva família en els últims anys són "un atac orquestrat des de Madrid" per acabar amb el nom de l'expresident i els seus fills, i que s'han posat "totes les estructures d'estat al servei d'aquesta finalitat". Ha negat que siguin una organització criminal:

"S'ha intentat assignar als meus pares un paper preponderant que no han tingut mai. No hi ha una assignació de rols ni hi ha cap crim. No som una organització ni som criminals."

El fill petit de Jordi Pujol també s'ha defensat en l'àmbit personal dient que no ha pogut blanquejar capitals perquè no ha comès frau fiscal, delictes pels quals l'investiga l'Audiència Nacional.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut