Treballadors de Nissan fabricant la furgoneta Primastar
Treballadors de Nissan fabricant la furgoneta Primastar
Barcelona

Nissan contracta 308 persones per fer front a un augment de vendes de la furgoneta Primastar

A partir de novembre, la planta de Nissan a la Zona Franca crearà un nou torn de nit, cosa que permetrà fabricar unes 3.300 unitats suplementàries d'aquest vehicle. En principi, aquest torn es mantindrà durant tres mesos, però l'empresa no descarta ampliar-lo, segons com evolucionin les vendes. Aquest tipus de furgoneta també es fabrica amb altres noms per a Renault i Opel.

RedaccióActualitzat

La multinacional japonesa Nissan ha contractat 308 treballadors per a un torn de nit a la Zona Franca de Barcelona que ha de servir per afrontar l'augment de producció que suposa la comanda de més de 3.300 unitats de la seva furgoneta Primastar, que Renault comercialitza amb el nom de Trafic i Opel com Vivaro.

En un comunicat, la companyia automobilística ha anunciat que el nou torn es desenvoluparà entre dilluns i divendres i començarà a funcionar a partir del 4 de novembre. En principi, es mantindrà durant tres mesos, però l'empresa no descarta ampliar-lo, segons com evolucionin les vendes.

El bon comportament de les vendes d'aquest vehicle és el que ha motivat la creació d'aquest torn nocturn, que permetrà incrementar la producció, segons ha assegurat la multinacional japonesa.

Es tracta de la segona vegada que la planta de Nissan de la Zona Franca crea un minitorn de nit temporal per afrontar un increment puntual de la demanda de la furgoneta Primastar. L'anterior es va crear el 2011 i va durar 7 mesos.

Anar al contingut