Londres

Les dones irlandeses i angleses són les que més alcohol consumeixen del món

La pàtria de les pintes de cervesa i els pubs és també el lloc on més alcohol beuen les dones. Un informe atribueix aquest dubtós honor a les irlandeses i les angleses, que, segons l'estudi, consumeixen onze cops més alcohol que les italianes i alemanyes. En concret, més de la meitat de les irlandeses i una de cada tres angleses beuen alcohol de forma abusiva. L'informe, publicat pel diari britànic "The Independent on Sunday", parteix d'una enquesta entre més de 17.000 dones i homes de 21 països. L'estudi, però, assegura que els homes anglesos no són en un lloc destacat entre els que beuen massa alcohol.

Actualitzat
Per a l'elaboració de l'estudi s'ha passat una enquesta a més de 17.000 dones i homes de 21 països, entre els quals Bèlgica, França i els Estats Units. Darrere de les angleses i irlandeses en el consum abusiu d'alcohol, figuren les islandeses, eslovaques i nord-americanes.

Els irlandesos també encapçalen el rànquing de bevedors, amb un percentatge d'un 49%, seguits pels belgues, amb un 48%, els polonesos, amb 47%, i els colombians, amb un percentatge superior al 46%. Els anglesos, segons l'estudi, no ocupen un lloc destacat entre els que tenen un consum abusiu d'alcohol.
Anar al contingut