Futbol internacional

L'AEK d'Atenes destitueix Serra Ferrer el dia previ al matx de UEFA contra el Getafe

L'AEK d'Atenes ha destituït Llorenç Serra Ferrer en el dia previ al partit de UEFA que els grecs jugaran aquest dimecres contra el Getafe. La ratxa negativa de l'equip i la falta de comunicació amb els jugadors han estat les raons de la decisió que ha pres la directiva, segons apunta la premsa grega. Feia gairebé dues temporades, que el tècnic mallorquí era a l'AEK i havia renovat amb el club fins al 2011.

Actualitzat

Serra Ferrer ha estat destituït de manera fulminant després d'haver perdut aquest cap de setmana contra el Larissa per 1-0 i haver caigut fins a la tercera posició de la lliga per darrere del Panathinaikos i l'Olympiacos. A més, el conjunt grec havia enganxat una ratxa negativa de només una victòria en els últims quatre partits.

Segons s'apunta des de la premsa, l'entrenador Nikos Kostenoglu es farà càrrec de l'AEK. De fet, els aficionats dels grecs ja havien mostrat el seu descontentament amb Serra Ferrer, com va passar en el recent partit contra el Veria, en què l'AEK es va imposar per 5-1 i el públic va ensenyar mocadors blancs pel joc de l'equip. A més, molts han coincidit que l'equip depenia massa d'un Rivaldo, que ja té prop de 36 anys.

Anar al contingut