ACB

L'ACB celebra el seu 25è aniversari com una de les lligues de referència al món del bàsquet

L'Associació de Clubs de Bàsquet (ACB) ha celebrat aquest dimarts, 25 de setembre, el seu 25è aniversari amb una gala en què hi ha estat present tota la família del bàsquet estatal. Jugadors dels divuit equips i tots els entrenadors i àrbitres ACB, així com personatges importants en la història de la Lliga espanyola en els seus cinquanta anys de vida i representants d'institucions i organitzacions esportives s'han sumat a l'acte.

Actualitzat

El 3 de març del 1982, catorze clubs de bàsquet van constituir l'ACB amb un objectiu comú: controlar i decidir directament tots els elements que configuren l'esport professional de la cistella, per fer-lo créixer globalment com a competició i com a espectacle. Va néixer així una nova organització que va prendre el relleu de la Lliga Nacional, que el passat mes de març va complir 50 anys de vida.

En l'acte es van donar cita estrelles actuals, com Felipe Reyes, Ricky Rubio, Berni Rodríguez, Splitter, Marc Gasol o Lakovic, i també exjugadors clau en la història de la competició com Epi, Chichi Creus, Juan Antonio Corbalán o Juan Domingo de la Cruz.

Anar al contingut