Futbol

La FIFA obrirà una investigació disciplinària sobre l'expulsió de Zidane a la final

La FIFA obrirà una investigació disciplinària sobre l'expulsió de Zinedine Zidane en la final del Mundial entre França i Itàlia. L'ens també ha aclarit que l'àrbitre li va mostrar la targeta vermella directa al francès perquè el quart àrbitre Medina Cantalejo va observar directament l'incident sense l'ajuda d'un monitor. D'altra banda, Zidane es troba a la llista de candidats al Premi Príncep d'Astúries dels Esports 2006, que s'adjudicarà el 6 de setembre.

Actualitzat

La Federació Internacional de Futbol té la intenció d'aclarir les circumstàncies de l'incident entre Zidane i Materazzi, que va comportar l'expulsió directa del primer. Sobre l'atorgament de la Pilota d'Or a Zidane com a millor jugador del Mundial, la FIFA ha assegurat que més de 700 representants dels mitjans de comunicació van triar Zidane en una elecció que es va realitzar sense intervenció del Centre de Mitjans de Berlín.

La FIFA també ha confimat que el Mundial 2010 es disputarà a Sud-àfrica, tal com es va fer públic el 7 de juliol a Berlín, i que des d'aleshores han sortit diverses especulacions sobre un altre indret.

Premi Príncep d'Astúries

Zinedine Zidane és a la llista de candidats al Premi Príncep d'Astúries de l'Esport 2006, que s'atorgarà el proper 6 de setembre a Oviedo. I és que la Pilota d'Or al millor jugador del Mundial d'Alemanya s'afegeix a una llarga llista de trofeus i reconeixements que ha rebut al llarg de la seva carrera l'exjugador del Reial Madrid: millor jugador de la Champions 2001-02 i millor jugador europeu dels últims cinquanta anys (2004). Des de l'abril passat, Zidane va anunciar que després del Mundial es retiraria del futbol professional.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut