Madrid

La dona de Bárcenas: "No sóc tonta, però si el meu marit em diu..."

La fiscalia demana 24 anys de presó per Rosalía Iglesias com a coautora dels delictes de Luis Bárcenas pels comptes al seu nom que hi havia a Suïssa

redaccióActualitzat

En el judici de la trama Gürtel aquest dilluns al matí ha estat el torn de Rosalía Iglesias, dona de l'extresorer del PP, Luis Bárcenas. Sobre Iglesias hi ha una petició fiscal de 24 anys de presó com a coautora i cooperadora dels delictes del seu marit.

La dona de Bárcenas, que només ha contestat les preguntes del seu advocat, figurava com a titular d'algun dels comptes que l'extresorer del PP tenia a Suïssa. En la seva declaració, Rosalia Iglesias ha dit, de manera força confusa, que es limitava a firmar els documents que li deia el seu marit:

"Perquè em deia el meu marit 'quan surtis passa un moment pel banc, que hi ha una sèrie de documents que has de firmar'. No sóc tonta, però, vaja, si a mi el meu marit em diu, i per descomptat no poso mai en qüestió el que diu i no ho faig ara mateix, que són uns documents per firmar i que requereixen la meva firma...  Jo sé que gestiona una cartera de valors meva, doncs està clar que no miraré si són... dono per fet que es tracta de compravenda d'accions."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut