Rosa Burrell, amb un blau sota el llavi, ensenya com va quedar el mòbil (ACN)
Rosa Burrell, amb un blau sota el llavi, ensenya com va quedar el mòbil (ACN)

La coordinadora de l'ANC a Lleida denuncia una agressió en un acte d'Òmnium

Rosa Burrell ha explicat que l'agressor li va trencar el mòbil i li va donar un cop de puny a la cara

Actualitzat

La coordinadora de l'Assemblea Territorial de l'ANC de Lleida, Rosa Burrell, ha presentat aquest divendres a la tarda una denúncia contra la persona que la va agredir ahir després de l'acte organitzat per Òmnium "Demà pots ser tu". Burrell denuncia que l'agressor li va trencar el mòbil i li va donar un cop de puny a la cara.

Segons alguns dels assistents, l'agressor portava una bandera espanyola, cridava contra els presos i havia intentat boicotejar l'acte des del començament. Aquests testimonis han explicat que van trucar als Mossos i que els Mossos se'l van endur. Però, després de l'acte, va tornar i es va encarar amb els tècnics que desmuntaven l'escenari, ha dit Burrrell.

"Vaig decidir gravar-lo per si feia alguna cosa i al veure-ho, es va girar cap a mi, em va agredir i em va destrossar el mòbil llançant-lo a terra."

A causa de l'agressió, "tinc un blau i se'm mou una dent", ha dit.

Burrell ha decidit denunciar-ho perquè això no es torni a repetir:

"Per parar aquesta voràgine de violència i agressivitat que per part nostra mai hi ha estat, però que sembla que contra nosaltres val tot."

En un comunicat, Òmnium ha fet pública la seva repulsa a una agressió que "no pot quedar impune i que lamentem i condemnem profundament".

Una cinquantena de persones s'han concentrat a les portes de la comissaria dels Mossos a Lleida per donar suport a Burrell, que ja ha presentat la denúncia.

 

ARXIVAT A:
ANCProcés català
Anar al contingut