La Bruixa d'Or dóna la sorpresa a la pista de l'Herbalife Gran Canària (70 - 85)

Un gran primer quart ha permès a La Bruixa d'Or establir la dinàmica que li ha permès guanyar a la difícil pista de l'Herbalife Gran Canària, el fins ara tercer classificat de la Lliga Endesa. La inspiració d'homes clau com Dominic Waters o Darryl Monroe ha acabat amb la resistència canària.

Un gran primer quart ha permès a La Bruixa d'Or establir la dinàmica que li ha permès guanyar a la difícil pista de l'Herbalife Gran Canària, el fins ara tercer classificat de la Lliga Endesa. La inspiració d'homes clau com Dominic Waters o Darryl Monroe ha acabat amb la resistència d'un equip que amb aquesta derrota li cedeix el seu lloc a la classificació al F. C. Barcelona.

La Bruixa d'Or ha sorprès de sortida l'Herbalife Gran Canària, recuperant pilotes en defensa. Això, acompanyat d'un encert increïble en el llençament (12 anotats de 16 intentats), els ha donat diferències favorables en el marcador de fins a 18 punts. Al final d'un primer quart que ha marcat el desenvolupament posterior del matx el marcador era 15 a 33, amb 12 punts d'un inspirat Waters.

Monroe talla la remuntada canària

Els canaris han endurit la seva defensa en el segon quart per remuntar el partit, pressionant la pujada de pilota del base. Els manresans han acceptat el repte i han aconseguit estabilitzar el seu aventatge davant l'embranzida local. Desprès del descans, uns bons moments de Monroe i Eriksson, han tornat a distanciar La Bruixa d'Or.

Als primers minuts de l'últim quart Monroe de nou ha donat resposta a cada un dels intents de l'Herbalife de capgirar la dinàmica negativa als seus interessos. Per tal de no concedir cistelles fàcils, els jugadors de La Bruixa d'Or no han dubtat en tallar els contratacs canaris amb faltes personals. Els visitants han aconseguit un nou màxim avantatge, de 23, amb un triple d'Àlex Hernàndez que ha tancat definitivament el partit a 3 minuts del final. El marcador final ha estat 70 a 85. Dominic Waters amb 17 punts i Darryl Monroe amb 16 han estat els màxims encistelladors dels del Bages.