Barça

Guardiola no convoca cap jugador del primer equip per disputar la Copa Catalunya

Cada any s'intenta donar prestigi a la Copa Catalunya. Les circumstàncies, però, ho posen difícil. Avui es juguen a Sant Carles de la Ràpita les semifinals d'aquesta competició. Pep Guardiola ha anunciat una mica obligat per l'absència d'internacionals, que la semifinal de la Copa Catalunya contra el Sant Andreu la jugarà el Barça Atlètic. Cap jugador dels cinc del primer equip hi serà. Luis Enrique dirigirà des de la banqueta un equip en què no hi haurà tampoc cap dels titulars a l'últim partit del Barça Atlètic. De fet, a la llista de convocats hi ha set juvenils. Guardiola ha explicat que vol evitar riscos innecessaris.

Actualitzat
Guardiola acompanyarà el Barça Atlètic en el desplaçament en autocar al sud del país.

Tornaria a donar permís Eto'o

A banda d'aquesta convocatòria per la Copa Catalunya, Pep Guardiola ha repassat la resta de l'actualitat blaugrana, amb una atenció especial a aquest controvertit permís a Samuel Eto'o. És la primera vegada que el tècnic del primer equip dóna explicacions. Eto'o li va demanar el permís per fer un clínic solidari de la seva fundació a Moçambic i ell l'hi va donar. A canvi van pactar que Eto'o s'entrenaria en solitari divendres i dissabte mentre els seus companys feien festa. Guardiola no actuaria de manera diferent veient com han anat les coses.

També ha parlat d'Henry. Diu l'entrenador blaugrana que és injust focalitzar les crítiques per la derrota a Numància en el francès i que Henry pot jugar al centre o a la banda esquerra amb bons resultats. Esperarà fins divendres per saber com arriben els internacionals sud-americans abans de decidir si entren a la llista de convocats contra el Racing o no. Dependrà del seu estat físic.

El Sant Andreu, un rival en forma

Espanyol-Santboià, a dos quarts de vuit, i Barça-Sant Andreu, a les deu del vespre, són les dues semifinals d'aquesta Copa Catalunya que es disputen avui, en una única jornada, a Sant Carles de la Ràpita. Tant el Sant Andreu com el Santboià han començat molt bé la temporada. Els andreuencs formen part del grup de colíders de la Segona B: 2 victòries en 2 partits, amb 3 gols a favor i cap en contra. Aquest matí, l'equip quadribarrat s'entrena. Nacho Gonzalez no té cap baixa i ha convocat tots els jugadors.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut