L'actor Ewan McGregor
L'actor Ewan McGregor (Foto: Reuters)
Sant Sebastià

Ewan McGregor, premi Donostia per la seva trajectòria

Aquest guardó s'afegeix al d'Oliver Stone. El director nord-americà rebrà el Premi Donostia 60è aniversari i presentarà a la capital guipuscoana la seva nova pel·lícula, "Salvajes". McGregor, en canvi, hi presentarà "Lo imposible".

RedaccióActualitzat
L'actor Ewan McGregor rebrà el Premi Donostia en reconeixement a la seva trajectòria en la 60a edició del Festival de Sant Sebastià, que es farà entre el 21 i el 29 de setembre. Considerat un dels millors actors de la seva generació, segons el jurat, Ewan McGregor "s'ha guanyat l'aplaudiment del públic amb els diferents papers que ha anat representant en l'ampli ventall de gèneres, estils i àmbits en què ha treballat".

L'actor escocès presentarà la pel·lícula "Lo Imposible", dirigida pel barceloní Juan Antonio Bayona i protagonitzada també per Naomi Watts. El film recull el testimoni punyent d'una família durant el tsunami del 2004.

Oliver Stone, també premiat


Aquest guardó s'afegeix al que ja es va anunciar aquest dilluns del cineasta nord-americà Oliver Stone, director de pel·lícules com "Platoon", "Nacido el 4 de julio" i "JFK", i guanyador de tres Oscars. Stone rebrà un guardó especial: el Premi Donostia 60è aniversari, també per la seva dilatada carrera.

El director nord-americà, a més, presentarà a la capital guipuscoana la seva nova pel·lícula, "Salvajes", protagonitzada per John Travolta i Benicio del Toro. "Salvajes" és un thriller trepidant basat en el best-seller que porta el mateix títol de Don Winslow.
Anar al contingut