Tenis

Espanya ja coneix els tenistes peruans amb els quals s'enfrontarà en la primera ronda de la Copa Davis

L'equip espanyol de la Copa Davis, encapçalat pel capità, Emílio Sánchez Vicario, ja sap quins seran els noms dels seus rivals en la primera ronda. La Federació Peruana va presentar ahir els integrants del seu equip i, a priori, els homes de Vicario no haurien de tenir problemes per superar-los. El contrincant més perillós dels sud-americans serà Luis Horna, que ocupa el 76è lloc del rànquing ATP.

Actualitzat

A més d'Horna, l'equip capitanejat per Jaime Yzaga tindrà entre les seves files Iván Miranda (277è) i els juvenils Matías Silva (652è) i Mauricio Echazú (1.237è). Un conjunt, doncs, assequible per a David Ferrer, Nicolás Almagro, Tommy Robredo i Fernando Verdasco. Tal i com va dir Vicario, només Horna podria complicar-li les coses a algun dels seus tenistes. La resta són, a priori, força assequibles. Els partits es disputaran a Lima del 8 al 10 de febrer. 

Resultats a Viña del Mar

Pel que fa als resultats de Viña del Mar, a Xile, cal destacar que els representants espanyols (Verdasco, Santi Ventura, Daniel Gimeno, David Marrero, Marcel Granollers-Pujol...) s'han classificat per als vuitens de final.

Anar al contingut