La droga intervinguda era en un amagatall entre la cabina i el remolc del camió (Mossos)

Enxampen un camió carregat amb 60 quilos de marihuana i 41 d'haixix a l'AP-7

El camioner, detingut a Constantí, anava cap a Itàlia i la droga estava amagada en un espai entre la cabina i el remolc

RedaccióActualitzat

Els Mossos han detingut un camioner a l'AP-7, a l'altura de Constantí, al Tarragonès, després de trobar al vehicle 60 quilos de marihuana i 41 d'haixix, que portava cap a Itàlia. L'acusen d'un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues.

Els agents van aturar el camió en un control en direcció a Barcelona, al començament de l'operació sortida d'aquest pont, i van veure que no duia la documentació obligatòria ni havia fet el descans reglamentari. El camioner, de 54 anys, no va saber explicar quins productes portava ni on els havia carregat, i va despertar les sospites dels Mossos.

El camió es va traslladar a un polígon industrial de Constantí, on el van buidar i van trobar la droga amagada en un espai entre la cabina i el remolc del tràiler, amb l'ajuda de la Unitat Canina.


Un amagatall d'un metre quadrat

En el camió hi havia 36 palets amb capses de cartó, algunes de buides i d'altres amb paelles i focus elèctrics. Després de comprovar que les mesures de l'interior del remolc no coincidien amb les de l'exterior, van descobrir un espai d'un metre quadrat que estava aïllat i reforçat amb ferros.

Dins d'aquest amagatall hi havia bosses amb paquets de cabdells de marihuana d'un quilo preparats per distribuir-se i una maleta amb paquets d'haixix envasats al buit d'un pes total d'uns 41 quilos.

Els Mossos calculen que la droga tindria un valor en el mercat de més de 200.000 euros i vinculen el detingut amb el tràfic internacional de droga.

El cas continua obert i no es descarten més detencions.

ARXIVAT A:
DroguesMarihuana
Anar al contingut