Rosa Peral està actualment empresonada pel crim del pantà de Foix
Rosa Peral està actualment empresonada pel crim del pantà de Foix
Barcelona

Els guàrdies urbans del crim de Foix declaren que la mort del manter va ser accidental

Actualitzat

Els dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona acusats de la mort d'un company que va aparèixer cremat a la vora del pantà de Foix al maleter del seu cotxe han declarat com a investigats davant el titular del jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona per una altra qüestió: la mort d'un manter a Barcelona en una operació de la Guàrdia Urbana contra la venda ambulant

Rosa Peral i Albert López, que segueixen en presó preventiva pel crim del seu company, han mantingut que la mort del manter va ser accidental, ratificant així la versió de l'atestat policial. Rosa Peral ha desmentit també la informació d'una interna de la presó de Wad-Ras, que va assegurar que la guàrdia urbana li hauria confessat a la presó que van matar el seu company sentimental i també agent perquè volia denunciar-los per la mort del manter.

Peral ha començat a declarar davant del jutge a les 12.40 hores i Alberto López ho ha fet just quan ha acabat.

 

Investigació per la mort d'un manter el 2014

El manter va morir l'agost del 2014, després de caure d'uns trenta metres a la zona del castell de Montjuïc, quan fugia de la policia. Els dos agents implicats en aquest fet van declarar que el mort va caure sol i el cas es va arxivar provisionalment. La víctima va caure per un terraplè a la muntanya de Montjuïc, a Barcelona, quan els dos acusats feien una operació contra la venda ambulant.

Abans de caure, el manter havia agredit suposadament amb una arma blanca a Rosa Peral, que va patir un tall de poca consideració en una cama, segons la versió de la detinguda.

Segons la investigació, aquesta mort podria tenir relació amb el crim del pantà de Foix. El cas es va reobrir arran de les declaracions de la interna de la presó de Wad-Ras que n'hauria parlat amb Peral.

De fet, és la principal hipòtesi amb què treballa la policia, que sosté que quan l'agent mort va saber que la seva parella era l'amant de l'altre guàrdia urbà els va intimidar.

Rosa Peral, a més, està sent investigada per un altre cas. El seu exmarit, mosso d'esquadra, va denunciar que sospitava que Rosa pretenia matar-lo. Els Mossos van obrir una investigació i tenen indicis que la dona estava preparant un nou homicidi.

ARXIVAT A:
PolicialJudicial
Anar al contingut