Lliga de Campions

El Vila-real confirma el seu enfonsament europeu davant del Manchester City (0-3)

Un Vila-real, farcit de baixes, ha dit adéu a la seva continuïtat en competicions europees en perdre davant del Manchester City (0-3). Les esperances de l'equip groguet de guanyar per mantenir-se en la Champions van durar mitja hora, fins que Touré Yaya va marcar el primer gol del City després d'una passada de David Silva. En el temps de descompte de la primera part, Balotelli, de penal, va marcar el gol de la sentència. A la represa, els anglesos van acabar de sentenciar gràcies a una altra acció de Touré davant de la impotència dels de Garrido, que ni tan sols poden optar a jugar la Lliga Europa.

Actualitzat
Era una missió gairebé impossible per al Vila-real, amb cap punt al caseller, amb set lesionats de nivell i contra un equip ple de figures. I a l'hora de la veritat es va imposar la lògica, per més que alguns jugadors van intentar fer un pas endavant perquè les baixes no es notessin. Però les absències de Rossi, Nílmar, Cani i companyia es van deixar notar massa en un partit de tanta transcendència. 

Les esperances del Vila-real es van esfumar tan bon punt el City va trobar forat. Els executors dels castellonencs van ser uns vells rivals: David Silva va interceptar una passada dolenta de la defensa local, va servir a Touré i l'exblaugrana va creuar amb gran elegància la pilota lluny de l'abast de Diego López. 

Després, Mario Balotelli va aprofitar un penal discutible de Català per eixamplar la diferència i, en la represa, Touré va continuar demostrant la seva classe també quan es tracta de trepitjar àrea. El Madrigal es va acabar rendint a la superioritat del rival i només es va animar una mica a l'hora d'escridassar el Kun Agüero, que en el partit d'anada s'havia mofat dels jugadors groguets. 

El Bayern guanya amb "hat-trick"

El Bayern de Munic ha fet un pas gairebé decisiu per a la classificació després de sotmetre el Nàpols a casa. El botxí dels italians va ser Mario Gómez, que va marcar un "hat-trick" a la primera meitat. Quan tot semblava sentenciat per als bavaresos, el central argentí Federico Fernández va marcar dues vegades per al Nàpols, que va vendre cara la seva pell. 
Anar al contingut