El València suma el segon punt a la 2a fase de la Champions al camp de l'Arsenal

El València va empatar sense gols al difícil camp de l'Arsenal i suma d'aquesta manera el segon punt en la segona fase de la Lliga de Campions. El partit va ser molt disputat i l'equip de Londres va topar amb un Palop salvador. En l'altre partit del grup, l'Ajax va guanyar 2 a 1 el Roma i empata en el primer lloc amb els anglesos. En el grup del Barça, l'Inter de Milà va guanyar el Bayer Leverkusen per 3 a 2, amb dos gols de Di Biagio, i encapçala la classificació amb tots els punts possibles.

El partit va ser jugat en la primera part de tu a tu pels dos equips. Seaman i Palop van haver d'intervenir en alguna ocasió per mantenir la seva porteria a zero. Tot i això, el centre del camp dominava sobre els atacs i tant Arsenal com València s'estudiaven més que no atacaven. Ayala va controlar en tot moment Thierry Henry, la gran estrella londinenca i que en l'últim partit de Lliga de Campions va marcar tres gols ell sol. L'organitzador francès de l'Arsenal Patrick Vieira va haver de deixar el camp amb una estrebada muscular. La segona part va començar amb els homes entrenats per Arsene Wenger abocats sobre la porteria d'un incommensurable Palop, que responia cada atac una aturada espectacular. L'àrbitre va expulsar Angulo per donar un incomprensible cop de colze a un jugador de l'Arsenal. El partit es va trencar en els últims minuts, i sobretot Carew, pel bàndol valencianista, i Wilthord, per l'anglès, van disposar de bones ocasions per decidir. En dues ocasions van ser els defenses els que van treure la pilota abans que entrés a la porteria de cada equip.