Barcelona

El PP demana formalment que no se celebri el debat d'investidura perquè no s'ha convocat seguint el reglament

Al·lega que no es pot celebrar cap debat si no s'ha distribuït la documentació corresponent amb dos dies d'antelació

RedaccióActualitzat

El Partit Popular ha demanat formalment que no se celebri el debat d'investidura perquè considera que no s'ha convocat seguint el reglament de la cambra. 

El portaveu parlamentari del PP, Xavier García Albiol, ha registrat a la cambra la petició formal, que al·lega que no es pot celebrar cap debat si no s'ha distribuït la documentació corresponent amb dos dies d'antelació.

"Sol·licitem a la presidenta del Parlament que no convoqui el ple d'investidura perquè estaria vulnerant els drets dels diputats, especialment dels drets dels diputats del PP."

El text, adreçat a la presidenta, Carme Forcadell, alerta que s'estarien vulnerant els drets dels diputats si no es dóna compliment als requisits que marca el reglament del Parlament.


Aquest és el contingut dels articles que cita García Albiol:

 

Unes hores abans de l'anunci, García Albiol ha estat entrevistat al programa "El Suplement" de Catalunya Ràdio, on ha assegurat que deixaria que se celebrés el debat amb normalitat quan li han preguntat si faria servir alguna tàctica de filibusterisme. 

La Junta de Portaveus de la cambra, on hi ha García Albiol, es reunirà a les quatre, una hora abans del començament del debat d'investidura.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut