Trobada del Cercle d'Economia
Barcelona

El Cercle d'Economia vol que els partits respectin la llei per evitar "el caos"

El Cercle demana un "compromís" als partits perquè després del 21D ''prevalgui la voluntat de diàleg i entesa'', perquè "l'alternativa és el caos"

RedaccióActualitzat

El Cercle d'Economia reclama als partits polítics que concorren a les eleccions que es comprometin a mantenir-se dins la llei. En una nota diuen que cal garantir a les empreses un marc d'actuació previsible per evitar que l'economia catalana es deteriori encara més i augmenti l'atur.

Segons l'organització empresarial, Catalunya està patint una "gravíssima deterioració", "un daltabaix econòmic", pel trasllat de les seus socials d'empreses i una caiguda en els sectors del consum i el turisme. Aquesta dinàmica, asseguren, pot consolidar-se i accelerar-se si no es garanteix una mínima previsibilitat:

"Un compromís clar i compartit en aquest sentit serviria per frenar el daltabaix econòmic que venim patint".

Pel Cercle, després de les eleccions hauria de prevaldre la voluntat de "diàleg i entesa", perquè l'alternativa, avisa, és "el caos". Tot això, asseguren, sense que els partits renunciïn als "seus objectius".

L'organització considera, a més, que és "indispensable" que els partits vagin a les urnes amb propostes concretes i realistes. Segons el Cercle d'Economia, el 21D és una oportunitat per afavorir la tornada de l'economia catalana a la normalitat.

ARXIVAT A:
Eleccions 21D
Anar al contingut