Echenique i Valtonyc polemitzen a Twitter sobre l'"anarquista" Puigdemont

El secretari d'Organització de Podem li diu que el partit de Puigdemont li ha "rentat el cervell" i el raper l'acusa d'haver "maquillat el règim"

RedaccióActualitzat

El secretari d'Organització de Podem, Pablo Echenique, ha criticat durament aquest diumenge el raper Josep Miquel Arenas, que actua amb el nom de Valtonyc.

Echenique l'ha criticat després que Valtonyc afirmés a "El Suplement" de Catalunya Ràdio que no creu que Carles Puigdemont sigui de dretes, i hi afegís que creu que és "anarquista".

Segons Echenique, aquesta afirmació demostra que el partit de Carles Puigdemont, que ha definit com el de "les pitjors retallades socials i la pitjor corrupció de Catalunya", li ha "rentat el cervell":

 

 


"Maquillar el règim"

El mateix Valtonyc ha rebutjat la crítica d'Echenique: ha assegurat que és comunista i ha retret a Podem haver "buidat els carrers" i "maquillat el règim":

 

   

"El Che Guevara del Penedès"

No només Valtonyc ha criticat el tuit d'Echenique. Els altres que l'han criticat li han retret que la cançó per la qual va rebre les acusacions més greus l'hi va encarregar el líder del Podem, Pablo Iglesias, per al seu programa de la televisió per internet "La Tuerka".

Segons aquestes crítiques, malgrat aquesta relació directa, Iglesias i el seu partit no han donat suport a Valtonyc. També li han retret que hagi qualificat Puigdemont com "el Che Guevara del Penedès":

 



El mateix Valtonyc ho va denunciar a Twitter fa un any i mig:

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Llibertat d'expressió Unides PodemCarles PuigdemontValtònyc
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut